Iata o alta reteta trimisa de Daniela: Cordon bleu.
Ingrediente Cordon bleu
1 piept de pui
sunca
cascaval
2 oua
200 g pesmet
200 g faina
sare
piper
cimbru
busuioc
boia de ardei dulce
Mod de preparare Cordon bleu
Pieptul de pui il spalam, il stergem cu un prosp de bucatarie si il vom taia felii ca pentru snitele, fiecare felie o vom inveli in folie alimentara si le batem cu ciocanul de batut carne.
Amestecam sare, piper, busioc, cimbru si boia de ardei si vom condimenta carnea.
Acoperim cu folie alimentara si dam la frigider cca 15 min.
Pe fiecare felie adaugam o felie de sunca si o felie de cascaval (pe care o vom aseza doar intr-un capat) rulam cat mai strans.
Faina, pesmetul le punem in farfurie, batem ouale cu sare si piper.
Trecem rulourile obtinute prin faina, oul batut si pesmet.
Prajim rulourile in uleiul incins, pe ambele parti pana se rumesc frumos.
Incearca si aceasta reteta video
Image by Reinhard Thrainer from Pixabay