Iata o reteta delicioasa, recomandata persoanelor carora le place mancarea mai condimentata: Ciorba de pui picanta
Ingrediente Ciorba de pui picanta
– carne de pui
– ceapa 2 buc (medii)
– morcovi 1 buc
– ardei iute 1 buc
– rosii 2 buc
– orez 100g
– un ou
– patrunjel
– vegeta
Mod de preparare Ciorba de pui picanta
Punem carnea de pui la fiert, in apa rece. Cand incepe sa clocoteasca, se indeparteaza spuma si se adauga legumele (morcovul, ceapa si rosiile decojite), se completeaza cu apa se fierb foarte bine, iar spre sfarsit se adauga ardeiul iute fie rondele, fie taiat in lungime. Dupa ce legumele sunt fierte, se adauga orezul si se mai lasa putin pana ce se fierbe si acesta din urma. La sfarsit, se potriveste dupa gust cu vegeta, se bate oul si se adauga verdeata (eu o folosesc intreaga). Se poate servi cu smantana. Pofta buna!
Reteta este adresata in special persoanelor care prefera mancarea mai condimentata!
Incearca si aceasta reteta video