Ati incercat vreodata aceasta reteta? Noi credem ca merita: Ciorba de pui cu ciuperci!
Ingrediente Ciorba de pui cu ciuperci
2 cepe mari uscate
o legatura de ceapa verde;
1 ardei rosu;
2 morocovi;
o telina mica;
2 cutii de ciuperci;
1 piept mare de pui;
concentrat de legume;
piper;
verdeata;
bors;
rosii 4;
bulion 2 linguri;
ulei 2 linguri.
Mod de preparare Ciorba de pui cu ciuperci
Ciorba de pui cu ciuperci este delicioasa si foarte simplu de preparat. Se ia pieptul de pui se spala bine. Se taie in bucatele se pune la fiert in apa calda se ia spuma. Intre timp se curata cepele se taie marunt si ardeiul gras la fel se curata de simburi se spala se taie marunt. Morcovii telina le-am curatat le-am spalat le-am dat pe razatoare. Am pus legumele intr-o oala curata am pus 2 linguri de ulei am calit legumele putin am pus apa cu concentrat de legume. Am lasat sa fiarba. Intre timp am luat spuma de la bucatile de pui. Dupa 20 de minute am pus bucatile de pui in ciorba. Am spalat rosile le-am taiat cubulete le-am pus deoparte. Ciupercile le-am spalat le-am scurs de apa din conserva le-am taiat marunt le-am pus in ciorba.
La final dupa ce au fiert toate am pus rosile bulionul;piperul;verdeata taiata marunt si borsul 3 lingurite. A iesit o ciorba delicioasa usoara de vara cu toate legumele. Am folosit o oala de 4 litri.
Incearca si aceasta reteta video