Iata o reteta delicioasa si sanatoasa: Ciorba de pui.
Ingrediente Ciorba de pui
4-5 copanele de pui
1-2 ardei grasi rosii sau galbeni
2-3 cepe
1 morcov mai mare
zarzavat
patrunjel
marar
leustean
1 ou
500ml-1l bors
taitei sau fidea
Mod de preparare Ciorba de pui
Carnea se fierbe, se spumeaza, se adauga ceapa taiata, morcovul dat pe razatoare, ardeii grasi taiati cubulete mici si zarzavatul.
Se mai lasa putin la fiert sa fiarba si legumele, se adauga putin bulion (1 lingura) sau fara, cum va place.
Se adauga taiteii sau fidea dupa cum vreti voi sa fie ciorba de groasa.
Borsul se fierbe separat, dupa ce a fiert si ciorba e aproape gata se adauga peste ciorba.
Se opreste din fiert dupa ce au fiert si taiteii, se aduga marar, leustean, patrunjel si oul batut cu putina sare.
Se adauga sare dupa gust.
Incearca si aceasta reteta video