Ciorba de perisoare din piept de pui

15 ianuarie 2016,

Pentru o cina in familie, ciorbita de perisoare din piept de pui poate fi alegerea gustoasa si sanatoasa. Pofta buna!

 

 

Ingrediente

carne tocata din piept de pui750g, morcov – 3 buc., ardei1buc., bors500ml, ceapa2buc, orez300g, rosie – o bucata, bulion – 100 g, sare, telina100g, patrunjel, ardei iute si smantana pentru servire

 

 

Mod de preparare

Ceapa se curata, se spala, se taie si se pune la calit intr-o oala mare. Peste ea se adauga morcovul si telina rasa, ardeiul, rosia si se continua calirea inca 15 min. la foc mic. Se adauga apa cat cuprinde oala. Intre timp, pana da in in clocot se fac perisoarele din carnea tocata, orez (100 g) si sare. Cand lichidul incepe sa dea in clocot se reduce focul la mic si se adauga rand pe rand perisoarele. Se continua fierberea inca 1 ora. Cand perisoarele sunt fierte se adauga orezul (200 g), bulionul, borsul si patrunjelul. Se lasa inca 15 minute la foc.mic. Se serveste cu ardei iuti si smantana.

 

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Minimax
Gradinita