Iata o reteta savuroasa si foarte usor de preparat: Pui la cuptor cu cartofi si ciuperci.
Ingrediente Pui la cuptor cu cartofi si ciuperci
pulpe de pui sau aripioare
6 cartofi potriviti
400 g ciuperci proaspete
1 ceapa
200 ml apa
condimente naturale pentru pui: sare, piper, chili, rozmarin, cimbru
Mod de preparare Pui la cuptor cu cartofi si ciuperci
Ceapa o cureti si o tai julien (mai mare), cartofii ii cureti si ii tai rondele, ciupercile le cureti si daca nu sunt foarte mari le poti lasa intregi. Intr-un vas de iena sau tava de la cuptor, torni putin ulei apoi pui ceapa, cartofii si ciupercile pui condimentele si apoi deasupra pui si puiul condimentat si el. Torni un pahar de apa si bagi totul la cuptor circa 30-40 min. Se poate servi cu muraturi asortate sau cu mujdei de usturoi cu smantana.
Pofta buna!
Incearca si aceasta reteta video