Va prezentam o reteta delicioasa, numai buna pentru o cina in familie: Pui la cuptor cu branza rasa. Pofta buna!
Ingrediente Pui la cuptor cu branza rasa
1 kg cartofi
1 pui
o ceapa
250 g branza
100 g unt
1 legatura marar
sare, piper negru macinat, ulei
1 pui
o ceapa
250 g branza
100 g unt
1 legatura marar
sare, piper negru macinat, ulei
Mod de preparare Pui la cuptor cu branza rasa
Cartofii se curata, se spala si se asaza cubulete in tava, alaturi de ceapa rasa marunt.
Se adauga putina apa in tava, ca sa se fiarba cartofii. Se condimenteaza puiul cu o lingurita rasa de sare si una de piper macinat dupa gust, se unge cu unt dupa care se adauga branza rasa pe deasupra.
Se orneaza cu verdeata tocata marunt. Se lasa puiul sa se friga la cuptor circa 1 ora, pana cand se patrunde bine si se inmoaie carnea.
Puiul se serveste cald, alaturi de un pahar de vin alb demidulce.
Incearca si aceasta reteta video
Imagine de pasita wanseng de la Pixabay