Iata o reteta trimisa de Veronica22: Pui in sos cu ciuperci
Ingrediente Pui in sos cu ciuperci
Carne de pui-5 pulpe superioare
ulei de masline
300 gr ciuperci proaspete
2 catei de usturoi
4 rosii
1/2 lingurita oregano
1/4 lingurita piper macinat
1/2 piper boabe amestec(rosu,verde si alb)
sare
patrunjel verde
Mod de preparare Pui in sos cu ciuperci
Pulpele de pui se condimenteaza cu sare si piper macinat si se prajesc in putin ulei de masline.
Se dau deoparte si in uleiul ramas se pun ciupercile taiate felii,apoi se adauga rosiile taiate cuburi,sare dupa gust,oregano,piper boabe si usturoiul taiat felii.Se lasa sa fiarba pana sacde toata zeama lasata de ciuperci si rosii.
La final adaugam pulpele de pui si mai lasam cateva min pentru a se patrunde si carnea mai bine.Se dau deoparte si in uleiul ramas se pun ciupercile taiate felii,apoi se adauga rosiile taiate cuburi,sare dupa gust,oregano,piper boabe si usturoiul taiat felii.Se lasa sa fiarba pana sacde toata zeama lasata de ciuperci si rosii.
La final adaugam pulpele de pui si mai lasam cateva min pentru a se patrunde si carnea mai bine.
Incearca si aceasta reteta video