Iata o reteta delicioasa, numai buna pentru o masa de weekend in familie: Pui cu cartofi la cuptor si salata de sfecla rosie.
Ingrediente Pui cu cartofi la cuptor si salata de sfecla rosie
pulpe de pui, cartofi, ulei de masline, sare, ierburi aromate oregano si cimbru, sfecla rosie, otet de mere
Mod de preparare Pui cu cartofi la cuptor si salata de sfecla rosie
Pulpele de pui cu cartofii curatati de coaja si apoi taiati cuburi se pun la cuptor cu putin ulei de masline, sare si putine ierburi aromate (oregano si cimbru) si un pahar de apa.
Se da focul mic si se lasa cam 90 de minute, verificand cand si cand daca este gata.
Salata de sfecla se face fierband 3 sfecle, dupa se curata de coaja, dandu-le prin razatoarea mare, adaugand otet de mere, ulei de masline, sare si dupa gust chimen si hrean ras deasupra.
Incearca si aceasta reteta video