Aici puteti urmari cum se pregateste tochitura de porc in bucataria Farfuriavesela.ro!
Ingrediente Tochitura de porc
(pentru 2-3 portii)
500 gr pulpa de porc
200 gr carnati
3-4 linguri de bulion
3 fire de usturoi verde (puteti folosi si usturoi uscat)
1 pahar de vin
sare, piper, cimbru, busuioc, boia dulce
2 linguri de ulei
Mod de preparare Tochitura de porc
Carnea o taiem cuburi marisoare si o condimentam, carnatii ii taiem rondele, usturoiul ii taiem marunt.
Punem carnea la calit in 2-3 linguri de ulei, sa prinda culoare
adaugam carnatii taiati, apoi usturoiul
condimentam cu cimbru, busuioc si boia dulce
adaugam bulionul si un paharut de vin
lasam sa fiarba bine si sa scada
Foarte simplu si aroma din bucatarie ii ademeneste pe cei dragi sa se apropie.
Reteta video e aici
Ne gasiti si pe
http://www.farfuriavesela.ro/
https://www.facebook.com/FarfuriaVesela
Tweets by FarfuriaVesela
https://plus.google.com/+FarfuriaveselaRo