Iata un preparat delicios: Snitel umplut cu mango, ciuperci si cascaval.
Ingrediente Snitel umplut cu mango, ciuperci si cascaval
6 felii de snitel de porc
200 g ciuperci
1 mango
100 g cascaval
400 g aluat foietaj
o legatura ceapa verd
2-3 fire patrunjel verde
100 g mozzarella
50 g unt
1 ou
sare
piper
Mod de preparare Snitel umplut cu mango, ciuperci si cascaval
Feliile de snitel le batem ci le asezonam.
Curatam ciupercile si le taiem feliute. Ceapa o curatam si o tocam.
Intro tigaie topim untul si sotam ciupercile pina dispare din tigaia apa lasata de ele. Adaugam deasupra patrunjelul verde tocat si asezonam.
Curatam fructul de mango si il taiem felii, la fel si cascavalul.
Punem pe fiecare felie de snitel o felie de cascaval pe mijloc si de-a parte o lingura de ciuperci si o felie de mango.
Apoi impaturim snitelul.
Aluatul de foietaj il taiem in 6 parti egale in care vom inveli snitelul umplut.
Dupa ce sunt gata impaturite toate snitelele le punem intr-o tava captusita cu hartie de copt le ungem cu ou batul si le pudram cu putina boia.
Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade pentru aproximativ 45 de minute pina se rumeneste aluatul.
Dupa ce sniteleul este rumenit punem deasupra cate o feliuta de mozzarella si mai dam 5 minute la cuptor pina aceasta se topeste.
Servim snitelul alaturi de cartofi noi, copti cu rozmarin si salata de rucola.
Pofta mare sa aveti !
Incearca si aceasta reteta video