Rulada de carne si legume

26 noiembrie 2021,
Rulada de carne si legume

Iata un aperitiv delicios: Rulada de carne si legume. Reteta trimisa de Ionela2682.

Ingrediente Rulada de carne si legume

1 bucata pulpa de porc (aproximativ 600-700g)
2 carnati cabanos
1 morcov taiat bastonase subtiri
cateva fire patrunjel verde
1 ardei rosu
kaizer taiat bastonase subtiri
castravete acru
mustar dulce

Mod de preparare Rulada de carne si legume

Carnea o taiem astfel incat sa obtinem un dreptungi destul de uniform si subtirel, acoperim cu folie alimentara si batem cu ciocanul de snitele pentru a o fragezi. Saram si piperam, ungem cu putin mustar dulce. Asezam pe lungimea laturii mai lungi carnatul iar pe toata suprafata asezam bastonasele de morcov, ardei, castravete acru si patrunjelul. Saram si piperam daca mai este nevoie.

Rulam strans, legam cu sfoara, asezam in tava unsa , ungem cu ulei intreaga rulada si dam la cuptor pana se rumeneste frumos.

Eu am copt rulada alaturi de cotlete de porc carnati oltenesti si carnati proaspeti.

Se poate servi atat calda cat si rece.

Pofta buna!!!

Incearca si aceasta reteta video

Photo by Max Delsid on Unsplash

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita