Pulpa de porc cu portocale

11 iulie 2021,
Pulpa de porc cu portocale - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - pig-685280_1920

Daniela a trimis o reteta minunata Pulpa de porc cu portocale.

 

Ingrediente Pulpa de porc cu portocale

1 kg pulpa de porc
2 portocale
3 catei usturoi
sare
piper
boia de ardei
oregano
rozmarin
ulei

 
Mod de preparare Pulpa de porc cu portocale


Carnea o spalam si o stergem bine de apa. Portocalele le spalam bine si razim coaja prin razatoarea mica. Pisam usturoiul si amestecam cu sare, piper, coaja de portocale, boia de ardei, rozmarin, oregano dupa gust si putin ulei.
Ungem carnea cu amestecul de condimente, asezam intr-un vas termorezistent uns cu ulei, acoperim cu folie de aluminiu si dam la rece cca 2 ore. Scoatem tava de la rece si adaugam zeama de la 1 portocala, 100 ml vin si 100 ml apa, acoperim cu folie alimentara.
Dam tava la cuptorul incalzit cca 1 ora dupa care luam folia si mai lasam pana se rumeste frumos deasupra.
Lasam sa se raceasca cca 10 min inainte sa feliem carnea.

 

Incearca si aceasta reteta video

Imagine de RitaE de la Pixabay

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita