Iata o reteta simpla si apetisanta de Musaca de cartofi cu carne.
1 kg cartofi
500 gr carne tocata
4 oua
1 ceapa
condimente
smantana
Se fierb cartofii in coaja, iar separat carnea se caleste impreuna cu o ceapa taiata foarte fin. Dupa ce se caleste putin, se condimenteaza dupa gust si se lasa putin sa se racoreasca, dupa care se pun 2 oua intregi amestecandu-se bine. Cand cartofii sunt fierti, se curata de coaja, se taie felii si se aseaza in tava cu putin ulei; Se va aseza un strat de cartofi, unul de carne tocata, si tot asa iar deasupra va fi un strat de cartofi. Cele 2 oua ramase se bat impreuna cu smantana si cu sare si se pun deasupra, peste ultimul strat de cartofi.
Imagine de Gert Olesen de la Pixabay
Cuvinte cheie: musaca de cartofi, Musaca de cartofi cu carne, retete musaca