Friptura de porc cu ceapa

13 octombrie 2021,
Friptura de porc cu ceapa

Friptura de porc cu ceapa la cutor este o reteta gustoasa si mereu adorata de cei dragi. Carnea de porc se curata si pe urma se marineaza, dupa care se gateste la cuptor alaturi de ceapa feliata.

 

Timp: 90 min
Nivel: usor

 

Ingrediente Friptura de porc cu ceapa

600g file de porc
12 linguri de sos de soia
15 g piper negru
8 g sare
20 g cimbru
10 g oregano
200 ml. bere
150 g ceapa

 

Mod de preparare Friptura de porc cu ceapa

Se taie carnea in bucasi de dimensiuni medii si se freaca bine cu condimente si sosul de soia. Se lasa sa se marineze timp de aproximativ 12 ore la frigider, scrie www.imaginea.info.

Curatati, sapalati si taiati ceapa. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Scoateti carnea din frigider si puneti-o intr-un vas de copt. Adaugati ceapa si bere. Se coace in cuptorul preincalzit la 220 de grade, pentru aproximativ 1 ora.

Scoateti carnea cu ceapa si se serveste.

Sfat: Carnea si ceapa poate fii gatita si pe gratar.

Incearca si aceasta reteta video

foto

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita