Pilaf sarbesc

08 aprilie 2020,
pilaf sarbesc - sfatulparintilor.ro - dreamstime_xxl_108316647

Iata o delicioasa reteta de pilaf sarbesc.

Ingrediente Pilaf sarbesc

1 cana orez

250 g ciuperci din conserva

1 ardei gras rosu

1ceapa mare

3-4 catei ustroi

verdeata

condimente

1 morcov

2 linguri ulei masline

o rosie

Mod de preparare Pilaf sarbesc

Se spala, se curata legumele si se taie in feliute mici. Facem o supa separat din morcov si ardeiul rosu si pastram lichidul de supa. Intr-o oala punem uleiul si calim ceapa si ciupercile cateva minute. Adaugam orezul, punem lichidul de supa si delikatul, apoi acoperim oala cu un capac. Dupa 10 minute mai amestecam in manacare. Cand s-a fiert orezul bine, adaugam rosia taiata, usturoiul si verdeata si mai lasam la fiert circa 10 minute. Mancarea e gata cand este legata.

POFTA BUNA!

Timp de preparare: 1h

Cuvinte cheie: , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita