Iata o delicioasa reteta de pilaf sarbesc.
Ingrediente Pilaf sarbesc
1 cana orez
250 g ciuperci din conserva
1 ardei gras rosu
1ceapa mare
3-4 catei ustroi
verdeata
condimente
1 morcov
2 linguri ulei masline
o rosie
Mod de preparare Pilaf sarbesc
Se spala, se curata legumele si se taie in feliute mici. Facem o supa separat din morcov si ardeiul rosu si pastram lichidul de supa. Intr-o oala punem uleiul si calim ceapa si ciupercile cateva minute. Adaugam orezul, punem lichidul de supa si delikatul, apoi acoperim oala cu un capac. Dupa 10 minute mai amestecam in manacare. Cand s-a fiert orezul bine, adaugam rosia taiata, usturoiul si verdeata si mai lasam la fiert circa 10 minute. Mancarea e gata cand este legata.
POFTA BUNA!
Incearca si aceasta reteta video
Timp de preparare: 1h