Pilaf cu pulpe de pui

05 iulie 2021,
Pilaf cu pulpe de pui

Pilaful cu pulpe de pui este oricand o alegere potrivita pentru o masa in familie.

 

Ingrediente Pilaf cu pulpe de pui

2 pulpe de pui
1 ardei gras
o ceapa
1 morcov
1 cana orez
1 legatura marar
3 cani apa
2 linguri de ulei
sare
cimbru

 

 

Mod de preparare Pilaf cu pulpe de pui

 

Se taie pulpele pe jumatate si se pun intr-un vas pe foc cu putina apa si cele doua linguri de ulei. Se adauga ceapa, ardeiul si morcovul tocate marunt. Se calesc timp de zece minute si se adauga sare si putin cimbru. Se completeaza cu 3 cani de apa si, cand incepe sa fiarba, se adauga orezul. Se lasa pe foc pana incepe din nou sa fiarba, dupa care se introduce la cuptor. Cand apa a scazut si orezul a fiert, se adauga mararul tocat marunt , se mai introduce la cuptor pentru 10 minute, dupa care poate fi servit.

Incearca si aceasta reteta video

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita