Pilaf cu inimi si pipote de curcan

02 iunie 2021,
Pilaf cu inimi si pipote de curcan

Va recomandam o reteta deosebita: Pilaf cu inimi si pipote de curcan.

 

Ingrediente Pilaf cu inimi si pipote de curcan

 

600 gr. inimi si pipote de curcan

2 cani orez

o ceapa

un morcov

un ardei

5 cani cu apa

ulei de masline

patrunjel verde

sare

piper 
 

 

 

 

Mod de preparare Pilaf cu inimi si pipote de curcan


Pipotele si inimile se curata bine, se taie bucati mai mici (daca se prefera, eu asa am facut) se spala si se dau bine in cateva clocote, aruncandu-se apoi apa.

Legumele se calesc in putin cu ulei de masline, apoi adaugam 5 cani de apa, sare si piper. Cand fierbe apa adaugam pipotele si inimile si lasam sa fiarba 15 minute.
Orezul spalat il turnam in oala  si fierbem la foc mic, pana se umfla si absoarbe apa. Oprim focul si adaugam patrunjel verde.
Am servit alaturi castraveciori la otet, pusi din toamna. Pofta buna

Incearca si aceasta reteta video

Photo by Trista Chen from Pexels

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita