Pilaf cu carne si ciuperci

10 septembrie 2018,
Pilaf cu carne si ciuperci

Iata o reteta delicioasa, numai buna pentru o cina rapida: Pilaf cu carne si ciuperci.

 

Ingredinte Pilaf cu carne si ciuperci

– carne de pui
– 2 buc ceapa
– 1 morcov
– 10 ciupercute
zarzavat
bulion
sare dupa gust
ulei pentru calit

 

Mod de preparare Pilaf cu carne si ciuperci

Se caleste ceapa, se adauga morcovul ras, ciupercutele (jumatate le-am taiat felii, restul in 2 bucati) si zarzavatul. Se completeaza cu apa si se adauga orezul si carnea. Se lasa cca. 1 ora pana se inmoaie orezul si carnea este fiarta. Cand apa a scazut se adauga sare si bulion. Se mai lasa 10min. la foc mic.
Pofta buna.

Cuvinte cheie: ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita