Piept de pui umplut cu orez

14 iulie 2020,
Piept de pui umplut cu orez

Pentru ca se apropie ziua Sf. Ilie, iata un prilej pentru a va rasfata culinar familia. Iata o reteta delicioasa de  Piept de pui umplut cu orez.

 

Ingrediente Piept de pui umplut cu orez


1 file de piept de pui
1 cana de orez
1 ceapa
1 morcov
1 telina
sare, cimbru
ulei de masline

 

Mod de preparare Piept de pui umplut cu orez


Alegi orezul si il speli, cureti si speli legumele.le tai marunt si le inabusi in 3 linguri de ulei incins si putina apa, pana se inmoaie, se adauga si orezul.

Torni 250ml apa si presari putina sare. tai bucatile de piept in feli mari pe care le bati usor cu ciocanul, apoi le presari cu sare si condimente dupa gust.

Cand orezul s-a racit il repartizezi pe feliile de carne si rulezi cat mai strans se pot prinde cu scobitori. Intr-un vas termorezistent uns cu ulei, asezi rulourile si le ungi cu ulei si le presari cu cimbru. Le introduci la cuptor pentru 35 min.

 

 

Incearca si aceasta reteta video

Cuvinte cheie: , , , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita