Va prezentam o cina romantica, delicioasa si preparata dupa o reteta rapida. Pofta buna!
Ingrediente Piept de pui in sos cu iaurt
1-2 bucati piept de pui, o ceapa, 4-5 linguri pasta de tomate, un iaurt, o lingurita de faina, condimente (busuioc, oregano, boia de ardei dulce, piper alb).
Mod de preparare Piept de pui in sos cu iaurt
Se caleste usor ceapa, si se adauga pieptul de pui care in prealabil a fost taiat fasii, se acopera cu capac si se lasa la inabusit. Intr-un bol se pregateste sosul astfel: se pune pasta de tomate, iaurtul, se adauga o cana de apa (apa puteti pune in functie de cat sos vreti sa iasa), condimentele, si lingura de faina (amestecata in prealabil cu putina apa pana se formeaza o pasta). Se amesteca bine sosul si se adauga peste pieptul se pui si se mai lasa la fiert. Se adauga si sare dupa gust.
Se poate servi cu cartofi copti la cuptor cu rozmarin si conopida la otet.
Incearca si aceasta reteta video
foto: Depositphotos.com