Piept de pui impanat cu bacon

04 octombrie 2019,
Piept de pui impanat cu bacon

Iata o reteta delicioasa si usor de preparat: Piept de pui impanat cu bacon.

Ingrediente Piept de pui impanat cu bacon

un piept de pui

20 felii bacon

10 felii cascaval

sare, piper dupa gust

Mod de preparare Piept de pui impanat cu bacon

Pieptul de pui se spala se taie bucati. Se pune in uleiul incins si se rumeneste putin. Baconul, se rumeneste putin intigaie fara ulei.

Se pune intr-o tava piepul de pui, deasupra o felie cascaval, deasupra se impatureste in bacon, Dupa ce s-au asamblat toate bucatile se introduce in cuptor pana incepe sa se topeasca cascavalul. Serviti cu placere!

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita