Va recomandam o reteta apetisanta de Sufleu de macrou cu branza de vaci
Ingrediente Sufleu de macrou cu branza de vaci
2 buc. de macrou
branza de vaci + branza dulce
2-3 oua
verdeturi (marar, patrunjel)
sare, piper
sos alb (bechamel)
zeama de lamaie
Mod de preprare Sufleu de macrou cu branza de vaci
Se prepara sosul bechamel, se condimenteza pestele si se pregateste la aburi, pentru vreo 15 minute. Dupa ce s-a facut pestele, se dezoseaza si se pune in sos, impreuna cu branzeturile si cu 2-3 galbenusuri; se aduca verdeata, zeama de lamaie, sare si piper. Separat, se bat albusurile spuma si se incorporeaza in compozitie. Se pune compozitia in boluri de souflee, intr-o tava cu apa si se introduc la cuptor pentru aprox. 45-50 minute, la foc mic.
Incearca si aceasta reteta video