Somon cu orez

07 martie 2012,

Peştele este un aliment cu multiple calităţi dietetice, uşor de digerat şi foarte nutritiv datorită conţinutului său bogat în proteine, vitamine (A,D,E, B12) şi minerale (fosfor, iod, potasiu). Grăsimea din peşte nu este periculoasă, fiind bogată în acizi graşi nesaturaţi, dar şi acizi graşi esenţiali (omega 3 şi omega 6). Pentru că în weekend e dezlegare la peşte, RTV.net v-a pregătit o reţetă de somon cu orez.

Ingrediente:

1 kg file de somon

100 ml de ulei de măsline

2 linguri de suc de lămâie

2 cepe

150 g de orez

piper negru măcinat si sare după gust

1 lingurită de boia iute

mărar tocat

VEZI MODUL DE PREPARARE PE RTV.NET

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita