Somon cu legume la cuptor

09 iulie 2013,

Iata o noua reteta la Concursul nostru trimisa de Elenita: Somon cu legume la cuptor. Participa si tu cu retetele tale de suflet AICI! Poti castiga o masina de facut paine sau un storcator de fructe.

 

Ingrediente

500 gr file somon
1 punga 400 gr bonduelle 4 seasons mix
3 catei usturoi
sare, piper
ulei de masline

 

Mod de preparare

Legumele au fost lasate sa se decongeleze la temperatura camerei, pestele a fost proportionat, spalat si sters cu un servetel, condimentat cu sare, piper si putin ulei de masline, asezat intr-un vas yena si dat la cuptor acoperit cu folie de aluminiu pentru 15 minute. Legumele au fost date intr-un clocot cu putina sare insa nu mai mult de 6 minute dupa care le-am asezat langa peste la cuptor alaturi de usturoiul pisat pentru inca 15 minute.

Am servit alaturi de peste un sos de mustar cu usturoi.
Pofta buna!

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita