Retete pentru Pasti: Peste cu legume la cuptor

13 aprilie 2020,
Peste cu legume la cuptor

Oanapl a trimis aceasta delicioasa reteta de Pasti: Peste cu legume la cuptor.

Ingrediente Peste cu legume la cuptor

– 2 pesti (fitofag)
– 1 ceapa alba
– 1 lingurita sare
– 1 dovlecel
– 1 ardei
– 1 rosie
– 1 morcov
– 1 lingurita condiment pentru peste

Mod de preparare Peste cu legume la cuptor

Cureti pestii de solzi si maruntaie si ii speli, apoi cureti legumele si le tai felii. Ungi o tava cu putin ulei si asezi legumele taiate. Condimentezi pestii cu sare si condiment special pentru peste, apoi ii asezi peste patul de legume.Ii stropesti cu putin ulei de masline si introduci tava in cuptorul incins in prealabil si ii lasi aproximativ 50 de minute. Se poate servi cu mujdei de usturoi sau cu cateva felii de lamaie.

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita