Reteta pentru dezlegare la peste: Crap cu rosii la cuptor

11 aprilie 2014,

Va recomandam aceasta delicioasa reteta de crap la cuptor.

 

Iata care sunt ingredientele de care aveti nevoie:
500 g muschi de crap

2 rosii

6 catei mari de usturoi

condimente pentru peste

sare

ulei

 

Mod de preparare

Bucata de muschi de crap se spala, se sterge si se portioneaza. Se unge cu ulei si se presara putina sare, condimente. Bucatile se pun in tava mare de aragaz tapetata cu hartie de copt si unsa cu ulei.

 

Rosiile se spala, se sterg si li se scoate miezul care se poate folosi la alt preparat. Se taie apoi in cubulete si se amesteca cu doi catei de usturoi tocati marunt, cu sare si piper. Se pun langa bucatile de peste.

 

Se da tava la cuptor pana cand  pestele este gata.

Se servesc bucatile de peste cu cubulete de rosii deasupra si mujdei de usturoi facut din restul de 4 catei.

 

Alte retete gasiti pe Cooking with my soul.

Cuvinte cheie: , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita