Iata o reteta apetisanta, numai buna pentru mesele in familie, cand aveti musafiri sau cand e vreo sarbatoare: Peste umplut cu legume.
Ingrediente Peste umplut cu legume
un crap mare de 5 kg,
1 kg.bureti (opintici)
500 gr. hribi
2 rosii
2 cepe
o lamie
100 gr.orez
100 ml ulei
2 oua
piper macinat dupa gust
sare dupa gust
foi de dafin
4-5 catei de usturoi
Mod de preparare Peste umplut cu legume
Se curata pestele se spala si se lasa la scurs de apa. Separat facem o compozitie din buretii fierti dati prin masina de carne, ceapa si usturoiul date prin masina de carne, oua, sare dupa gust, orez, piper macinat cu care umplem burta pestelui, dupa care o coasem, asezam pestele in tava un care am pus uleiul si in tava adaugam felii de rosii, felii de ceapa, catei de usturoi, felii de lamaie, hribii taiati marunt, putina sare si punem folie de aluminu peste peste, dam tava la cuptor, cand este gata luam folia de aluminiu si lasam un pic sa se rumeneasca, cam 5 minute!
Pofta buna!
Incearca si aceasta reteta video