Peste la gratar

06 ianuarie 2020,
Peste la gratar

Simplu si sanatos: Peste la gratar.

Ingrediente Peste la gratar

4-5 pesti intregi (stiuca, salau, caras, crap..ce ai la indemana)

1 lamaie

sare, piper, rozmarin

2 -3 linguri ulei

Mod de preparare Peste la gratar

Pestele curatat si spalat il crestezi din loc in loc. Condimentezi apoi cu zeama de lamaie, sare si piper. Il lasi un timp la rece sa-si traga aromele. Se unge cu ulei si il frigem la foc potrivit, cu atentie sa nu se arda.

Cand e gata, pregatim o saramura zdravana si o mamaliguta nu prea vartosa. Nu trebuie sa lipseasca un ardei iute! S-aveti pofta !

Imagine de armennano de la Pixabay

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita