Peste la cuptor cu vin alb

29 noiembrie 2020,
Peste la cuptor cu vin alb

Iata o reteta delicioasa si rapida: Peste la cuptor cu vin alb.

Ingrediente Peste la cuptor cu vin alb

2 pesti

200 ml vin alb

4 linguri ulei de masline

3 cepe

3 catei de usturoi

sare, piper, bulion, foi de dafin

Mod de preparare Peste la cuptor cu vin alb

Se curata pestele si pe dianfara si pe dinauntru si se lasa sa se odihneasca 20 de minute. Se asaza apoi intr-o tava si se pune ceapa taia fideluta, usturoiul, vinul alb, uleiul, foile de dafin, piperul, bulionul si putina sare. Se unge bine pestele cu ulei si se da la cuptor pentru cca 90 minute. Se unge din cand in cand cu sosul din tava.

Incearca si aceasta reteta video

Cuvinte cheie: , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita