Peste la cuptor cu sos de usturoi

26 noiembrie 2020,
Peste la cuptor cu sos de usturoi

Iata o reteta numai buna pentru o masa mai speciala in familie: Peste la cuptor cu sos de usturoi.

 

Ingrediente Peste la cuptor cu sos de usturoi

1 peste

un pachet de unt

sare, piper

Pentru sos:

5 catei de usturoi

ulei

200 gr smantana

miez de nuca

sare

 

Mod de preparare Peste la cuptor cu sos de usturoi

Pestele se taie bucati maricele, se presara cu sare si piper apoi il asezam in tava unsa cu unt. Deasupra fiecarei bucati se puna o bucata de unt. Se coace la foc mare cam o ora.

Sosul se face astfel/ se pun toate ingredientele intr-un blender si se amesteca pana devin un sos, o pasta. Se serveste alaturi de peste si de mamaliga. Pofta buna!!

Incearca si aceasta reteta video

Cuvinte cheie: , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita