Ultimele

Pastravi manastiresti cu legume

Mod de preparare Pastravi manastiresti cu legume

Se curata pestii, se eviscereaza si se spala în putina apa rece, se ung cu untdelemn si cu sare. Se fierbe fasolea (daca e proaspata, altminteri, cea din borcan doar se scurge). Ardeii se spala si se taie cubulete, ceapa se taie solzisori (nu chiar atat de marunti ca solzii de pastrav – !). Într-o tava se pune untdelemn, se face un pat de legume, apoi se asaza pestii, peste care se toarna vin alb si apa, se presara sare (daca mai e nevoie) si piper. Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor, pentru 30-40 de minute, iar cand se scot se presara cimbru.

Reteta aflata de la Manastirea Bistrita, judetul Neamt, de Simona Lazar.

Mai multe retete delicioase gasiti pe AntenaSatelor.ro.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: aprilie 2, 2019