Paella cu fructe de mare

21 octombrie 2019,

Iata o delicioasa reteta exotica: Paella cu fructe de mare.

Ingrediente Paella cu fructe de mare

– 300 g orez
– 200 g de salată de fructe de mare
– 1 pahar de vin alb
– 2 ardei graşi (unul verde şi unul roşu)
– 1 ceapă tăiată solzişori
– 4 linguri mazăre verde
– piper după gust
– 2 linguri ulei de măsline

Mod de preparare Paella cu fructe de mare

Orezul se spală bine şi se scurge. Într-o tigaie mare, se încinge uleiul de măsline, iar apoi se călesc timp de 5 minute ceapa tăiată solzişori şi ardeii tăiaţi felii subţiri. Se adaugă orezul şi se toarnă un litru de apă clocotită. Se adaugă piperul, după gust şi se amestecă bine. Se acoperă cu un capac si se lasă să fiarbă la foc mic, până când orezul este aproape gata. Se mai amestecă din când în când, să nu se prindă de fundul tigăii şi se poate completa cu apă dacă scade prea mult. Se adaugă mazărea şi se mai lasă 7 minute la fiert.

Se adaugă vinul şi fructele de mare (spălate în prealabil) şi se mai lasă încă 5 minute pe foc.
Se serveşte ornată cu verdeaţă.
Poftă bună!

Imagine de EstudioWebDoce de la Pixabay

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita