Iata o reteta sanatoasa si savuroasa pentru intreaga familie: Chefal cu cartofi si sos de iaurt.
Ingrediente Chefal cu cartofi si sos de iaurt
1 chefal de cca 700-800 g, condimente pentru peste, 2 linguri ulei, 4-5 cartofi albi, 200 g iaurt, 3-4 căței usturoi, sare, piper, putina menta uscata
Mod de preparare Chefal cu cartofi si sos de iaurt
Peștele se curată, spală, se unge cu ulei și se presară cu condimentele preferate. Se frige pe grătarul încins câte 5-7 minute pe fiecare parte în funcție de grosimea peștelui.
Cartofii se curată, se ung cu ulei și se presară cu sare și piper. Se înfășoară în folie alimentară și se coc la cuptor 15-20 minute. Peste cartofii copți se adaugă în momentul servirii sosul din iaurt amestecat cu usturoi pisat, sare, piper și mentă. Se servește fierbinte.
Incearca si aceasta reteta video