Sanatos si savuros: Peste cu legume. Pofta buna!
Ingrediente Peste cu legume
peste fara oase,
3 rosii,
2 ardei grasi,
doua cepe,
condimente
Mod de preparare Peste cu legume
Se toaca legumele cat de marunt posibil. Se pune ceapa la prajit si, dupa ce s-a colorat, se adauga ardeii. Dupa cca un minut se adauga si rosiile. Se condimenteaza si se fierb impreuna, pana cand se inmoaie ceapa si ardeii. Intre timp, se dezgheata pestele si se sareaza. Intr-o tava de cuptor, se aseaza un strat de legume, pe care se aseaza bucatile de peste sarate. Se acopera pestele cu legumele ramase, astfel incat sa nu ramana nimic descoperit, si se da la cuptor la foc potrivit, timp de 20 de minute, aproximativ, timp in care se urmareste sa nu se arda legumele.
Se poate servi cu garnitura de cartofi piure si cu mujdei de usturoi.
Se poate servi cu garnitura de cartofi piure si cu mujdei de usturoi.
Incearca si aceasta reteta video
foto: Depositphotos.com