Iata o reteta delicioasa, excelenta pentru cei mari si cei mici: Parjoale din piept de pui.
Ingrediente Parjoale din piept de pui
1kg piept de pui
-1 ou
-100g pesmet
-lapte (50 ml)
– 6,7 catei usturoi
– 1ceapa mica
– sare, piper,
patrunjel
-ulei (pentru prajit)
Mod de preparare Parjoale din piept de pui
Pieptul se da pe masina de tocat sau la robot , se adauga pesmetul inmuiat in lapte, oul, usturoiul tocat marunt sau pisat, ceapa tocata marunt sau data pe masina de tocat, putina sare, piper, patrunjel tocat marunt. Se amesteca, se fac parjoalele si se pun la prajit in uleiul incins. Pentru o varianta mai sanatoasa, se pun in tava pe hartie de copt, la cuptor.
Cantitatea este aproximata, puteti folosi ingredinetele dupa ochi, mai mult sau mai putin. In loc de pesmet se poate folosi si paine. Se servesc cu garnitura de cartofi, orez sau cu sos.
Incearca sia ceasta reteta vbideo