Caut un cuvant, unul singur, care sa inchida in el specificul bucatariei din Banat. Opulenta – as fi tentata sa zic. Dar daca as cauta doua cuvinte? Dulce si picant.
Cum va suna aceasta reteta? Papricas in crusta de cartofi! Trebuie incercata!
Dacă ar fi să numesc acum un fel de mâncare specific verilor și toamnelor maramureșene, atunci primul ce mi-ar veni in minte este acesta: ciulama de hribi. De n-ai avut cumva prilejul sa cauti singur prin padurile morosene hribii cu haina lor maronie, rotunjori si bonomi ca niste… burghezi parizieni din veacul XIX, atunci, […]
Va recomandam o delicioasa reteta de perisoare in sos. Nu este greu de preparat si va fi pe placul intregii familii.
Iata o noua reteta trimisa de Anisoara67: Boccelute cu pui si legume.
Iata o noua reteta trimisa de DanaCristea: Closca cu puii de aur – pulpe umplute. E o reteta aspectuoasa cu care veti impresiona sigur musafirii
Iata o noua reteta trimisa de Anisoara67: Rulada de pui cu spanac.
Iata o noua reteta trimisa de Elenita: Somon cu legume la cuptor.