Iata o reteta delicioasa de Muschi de porc la cuptor.
Ingrediente Muschi de porc la cuptor
- 2 bucati muschi de porc de 1 -2 kg
- 1 capatana de usturoi
- sare
- piper
- boia
- ulei dupa gust (condimente)
- 1 pahar vin alb
- apa
Mod de preparare Muschi de porc la cuptor
- Iei muschiul de porc, il speli bine pe ambele parti, faci cruste mici in care bagi usturoiul taiat in 2, condimentezi bine cu sare, piper si boia dulce.
- Pui muschiuletul in tava, torni uleiul in tava si peste muschiulet torni 2 cani de apa si dai la cuptorul aragazului.
- Inainte de a pregati tava aragazului, incingi cuptorul.
- Din cand in cand verifici carnea daca s-a rumenit si apoi torni cana de vin alb peste muschiuletul de porc din tava.
- Dupa ce s-a facut si s-a rumenit, il servesti cu diferite garnituri si muraturi.
- Pofta buna!
Incearca si aceasta reteta video
Imagine de Santiago Manuel De la Colina Flores de la Pixabay