O reteta delicioasa si nu foarte greu de facut: Musaca de cartofi cu piept de pui.
Ingrediente Musaca de cartofi cu piept de pui
– 300g carne tocata din piept de pui
– 1 rosie
– 500g cartofi
– 1 buc dovlecel
– 2buc ceapa
– bulion
– 200g morcov
– sare
– 1/2 cescuta de ulei
Mod de preparare Musaca de cartofi cu piept de pui
Cartofii si morcovii se pun la fiert cca 10min. Separat, intr-o tigaie de teflon se calesc rand pe rand carnea, ceapa (2/3), dovlecelul si feliile de rosii. Ungem un vas yena cu o 1/2 de cescuta ulei peste care asezam un strat de cartofi apoi de ceapa, dovlecel, morcov, carnea si bulion. Punem si restul de cartofi apoi rosiile, ceapa ramasa (1/3) si restul de bulion. Se lasa la cuptor cca.1 ora. Se serveste cald. Pofta buna.
Incearca si aceasta reteta video
foto: Depositphotos.com