Musaca cu cimbru si sos de rosii

08 ianuarie 2020,
Musaca cu cimbru si sos de rosii

Simplu, rapid si delicios: Musaca cu cimbru si sos de rosii.

Ingrediente Musaca cu cimbru si sos de rosii

4-5 cartofi mari
250 grame carne tocata amestec
cimbru,sare piper
250 ml sos de rosii
1 ceapa

Mod de preparare Musaca cu cimbru si sos de rosii

Cartofii se curata, se spala apoi se taie in felii cat mai subtiri, se pun la prajit, atat cat sa se inmoaie.
Ceapa se curata, se spala, o tocam marunt si impreuna cu carnea si condimentele se pune la calit (fara ulei, este suficienta grasimea carnii).
Intr-o tava se pune un strat de cartofi, apoi peste se pune carnea iar un strat de cartofi (carnea sa fie intre 2 straturi de cartofi) se pune peste ele sucul de rosii si se da la cuptor.
Dupa 30-40 min ar trebui sa fie gata,atunci se scoate si se presara parmezam sau cascaval

Pofta buna.

Imagine de Bernadette Wurzinger de la Pixabay

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita