Simplu, rapid si delicios: Musaca cu cimbru si sos de rosii.
Ingrediente Musaca cu cimbru si sos de rosii
4-5 cartofi mari
250 grame carne tocata amestec
cimbru,sare piper
250 ml sos de rosii
1 ceapa
Mod de preparare Musaca cu cimbru si sos de rosii
Cartofii se curata, se spala apoi se taie in felii cat mai subtiri, se pun la prajit, atat cat sa se inmoaie.
Ceapa se curata, se spala, o tocam marunt si impreuna cu carnea si condimentele se pune la calit (fara ulei, este suficienta grasimea carnii).
Intr-o tava se pune un strat de cartofi, apoi peste se pune carnea iar un strat de cartofi (carnea sa fie intre 2 straturi de cartofi) se pune peste ele sucul de rosii si se da la cuptor.
Dupa 30-40 min ar trebui sa fie gata,atunci se scoate si se presara parmezam sau cascaval
Pofta buna.
Incearca si aceasta reteta video