Ultimele

Stufat de miel

Retetele tale » Stufat de miel » Pagina 2

Mod de preparare
Se taie carnea in bucati potrivit de mari si se pune la prajit in ulei incins cu putin maggi secretul gustului si boia de ardei dulce, lasam carnea sa se rumeneasca usor si o scoatem intr-o farfurie. In uleiul ramas punem ceapa verde tocata, usturoiul tocat si ardeiul tocat si le undim foarte usor, doar asa 2-3 minute apoi adaugam carnea rumenita, curry, sare dupa gust rosiile taiate felii, amestecam usor si dam tava la cuptor circa 20 de minute. Scoatem tava din cuptor si adaugam un plic de Ideea zilei-Penne Arrabbiata pregatit dupa instructiunile de pe ambalaj, amestecam usor in tava si dam tava la cuptor pentru inca cinci minute. Stufatul va capata o consistenta aparte si va avea un gust deosebit.

 

Pofta buna!

Citeste continuarea: 1 2

Cuvinte cheie:
Data articol: iulie 13, 2015