Margareta a trimis o reteta delicioasa de Mazare verde cu piept de pui.
Ingrediente Mazare verde cu piept de pui
500 gr piept de pui, 450 gr mazare, 3-4 ling faina, 1 ceapa mica, 1 ling ardei macinat, sare, piper, marar verde, 1ling ulei.
Mod de preparare Mazare verde cu piept de pui
Ceapa se curata si se toaca marunt, pieptul de pui se taie cubulete. Intr-o cratita se pune uleiul la incins, se adauga ceapa si carnea. Se caleste pana ceapa devine sticloasa. Se adauga ardeiul macinat, se adauga apa cat sa acopere carnea si se lasa la fiert. Cand carnea e fiarta se adauga mazarea si se lasa sa fiarba. Daca mai trebuie, se mai poate adauga un pic de apa. Se potriveste de sare si piper. Din faina si un pic de apa se face un sos care se toarna peste mazare cand e fiarta. Se lasa sa mai dea un clocot, se adauga mararul tocat si se stinge focul.
Incearca si aceasta reteta video
Imagine de diske6 de la Pixabay