Abetina a trimis o reteta delicioasa de Mazare cu pui la tigaie.
Ingrediente Mazare cu pui la tigaie
-o cutie mazare de 800 gr.,
-1 pui,
-1 cutie rosii decojite,
-ierburi aromate ,
-2 cepe rosii,
-2 morcovi,
-2 ardei grasi,
-1/4 telina,
-50 ml.ulei,
-sare dupa gust
Mod de preparare Mazare cu pui la tigaie
-Se portioneaza puiul, se spala si se pune la fiert, se trage un clocot si se arunca apa.
-Se curata ceapa, se toaca si se undeste pana devine translucida, se adauga telina tocata marunt, morcovul tocat marunut si ardeiul si se undeste pana se patrund bine legumele, adaugam puiul portionat, mazarea, ierburi aromate, sare dupa gust, o canita mica de apa (100 ml), punem capac si fierbem totul la foc mic. Cand carnea este fiarta adaugam rosiile cuburi, amestecam usor si lasam sa fiarba cateva minute, apoi oprim focul. Sa aveti pofta dragilor!
Incearca si aceasta reteta video