Va recomandam o delicioasa mancarica de legume, foarte usor de preparat.
Ingrediente Mancarica de legume
500g cartofi,
2-3 dovlecei dovlecei,
3 cepe,
8 rosii,
2 ardeii,
4 catei de usturoi,
100 ml apa,
6 linguri ulei masline,
1 legatura marar,
sare, piper, maghiran
Mod de preparare Mancarica de legume
Cartofii se curata si se taie in 4. Dovleceii se curata si se taie in bucatele. Rosiile se tin putin in apa clocotita pentru a indeparta cu usurinta pielita, se taie apoi in bucatele potrivite. Ardeii se taie rondele bineinteles dupa ce se curata de seminte.. Ceapa se toca marunt si se caleste in 2 linguri de ulei pina devine sticloasa. I
ntr-un vas cu 4 linguri de ulei, se adauga cartofii, dovleceii, rosiile, usturoiul taocat marunt, ardeii, mararul tocat fin, ceapa calita, sare, piper, maghiran si 100 ml apa. vasul se da la cuptor pentru 1 ora si jumatate la foc potrivit. In acest timp, legumele se vor intoarce, amesteca de doua ori. Se poate servi atat rece cat si calda.Pofta buna
Incearca si aceasta reteta video
Imagine de aedrozda de la Pixabay