Legume asortate

17 februarie 2020,
Legume asortate

Va recomandam o reteta simpla de legume asortate care pot fi folosite ca si garnitura sau ca fel de sine statator.

 

Ingrediente Legume asortate

 

– 1000 g grame mazare proaspata-pastai

– 1 cutie porumb – 200 g

– 3 morcovi

– 500 g fasole pastai

– 1 conopida mica

– 1 ardei rosu

– 2 rosii

sare, piper dupa gust

– 100 ml ulei de masline

 

 

Mod de preparare Legume asortate

 

Mazarea se curata, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Fasolea se curata de capete, se spala si se opareste, la fel si conopida si morcovul.

Ardeiul, rosia si celelalte legume oparite in prealabil se taie marunt si se pun la calit in uleiul de masline, si cu porumbul, se potriveste de sare si piper. Serviti cu placere!


Imagine de Reynaldo Amadeu Dal Lin Junior Juba de la Pixabay

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita