Inimioare de curcan cu fasole verde

11 martie 2014,

Anisoara67 a trimis o reteta minunata la Concursul nostru: Inimioare de curcan cu fasole verde. Adu si tu primavara in bucate cu retetele tale minunate pregatite pentru cei dragi si poti castiga o oala presiune DeKassa 10 Litri cu capac suplimentar din sticla, o tigaie wok cu capac si interior ceramica Bergner (seria Vioflam), sau o oala de gatit la aburi cu doua site Peterhof (fund capsulat in 3 straturi), oferite de Megaplus.ro.

 

Ingrediente
500 g inimi de curcan, 450 g fasole pastai, o lingurita de legume deshidratate fara sare, o lingurita plante aromatice de Provence, 2 foi de dafin, 2 catei de usturoi, sare, 2 lingurite de pasta de tomate, o lingurita faina, o legatura marar verde, 50 ml ulei de masline

 

Mod de preparare
Inimioarele de curcan se curata de vinisoare si se taie rondele apoi se spala bine in mai multe ape reci. Se incinge uleiul in tigaie, adaugam inimioarele taiate rondele, legumele deshidratate fara sare, condimentele, sarea, foile de dafin, un pahar mare de apa, acoperim cu un capac si lasam la foc domol sa fiarba inabusit pana ce scade toata apa iar rondelele de inimoare sa rumenesc un pic, apoi adaugam fasolea verde pastai congelata,mai adaugam un pahar de apa si lasam sa fiarba 20 de minute, apoi adaugam pasta de tomate mestecand continuu si faina dezlegata cu un pahar de apa. Lasam sa clocoteasca bine apoi oprim focul si presaram deasupra,mararul verde tocat fin.
Pofta buna!

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita