Iata o reteta numai buna dupa o zi obositoare la munca: Ghiveci de legume cu pui. Se prepara rapid si e delicioasa!
Ingrediente Ghiveci de legume cu pui
o telina mai mare,
2-3 ardei,
4 cepe,
3 morcovi,
carne de pui dezosata (piept sau pulpe),
fasole verde,
2-3 cartofi,
2 rosii,
bulion,
vinete (eu am pus vinete coapte, dar merg si rondele de vinete crude)
sare dupa gust.
Mod de preparare Ghiveci de legume cu pui
Se taie legumele rondele, se calesc un pic in ulei incins separat (initial eu am vrut sa fac musaca, dar seamana mai mult a ghiveci)… se prajeste un pic si carnea de pui taiata bucati mici, pe urma se aseaza in straturi alternand legumele. La final se taie rosiile feliute si se pun deasupra, se amesteca bulionul cu o cana de apa (depinde de cantitate) se pune apa cat sa depaseasca un pic compozitia.
Se baga la cuptor pana se rumeneste.
Incearca si aceasta reteta video
Imagine de Manfred Richter de la Pixabay