Mai puteti incerca Rulouri de pui cu sparanghel
Este o reteta care arata foarte bine pe o masa mai aspeciala, o aniversare spre exemplu sau o zi de sarbatoare, pe care o petreceti cu rulouri de pui cu sparanghel.
Ingrediente Rulouri de pui cu sparanghel
2 lingurite de ulei de masline
piper dupa gust
1 cana spanac, rupt
1,3 cupe branza „ricotta”
Piept de pui – 600g
8 buc. sparanghel, in stare proaspata
Mod de preparare Rulouri de pui cu sparanghel
Pieptul de pui se spala bine in doua ape, dupa care se aseaza pe un fund. Se taie pe lungime in opt bucati de aceeasi marime.
Intr-o oala pe aragaz se pune apa si dupa ce incepe sa fiarba in clocot se scufunda sparanghelul timp de aproximativ un minut, pana cand se inmoaie. Se scurge si se clateste cu apa rece.
Se amesteca ricotta, spanac si piper. Aplicati amestecul pe fiecare bu cata de file.
Puneti o bucata de sparanghel in jumatate si rulati. Sigilarea fiecare rola cu o scobitoare.
Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajeste fileurile de carne la foc mediu pana se rumeneste, apoi scoateti din tigaie si se pot servi.
Mai multe retete puteti gasi pe imaginea.info
Incearca si aceasta reteta video
Citeste continuarea: 1 2